Sommar sol kort tight kjol

Idag är en sån härlig dag! Strålande sol, kunde vara ute i linne och shorts/kjol imorse utan att frysa.
Sen har även chewie börjat kissa ute så nu slipper vi oroa oss för det. Han är väldigt duktig med rumsrenhet, han behöver inte kissa på nätterna utan då kan han hålla sig och han är bra på att hålla sig överlag. Så antingen kommer det mer ju tryggare han blir eller så har vi en väldigt lugnt och underbar valp.
Längtar tills att vi kan gå lite "längre"


 promenader i sommar och njuta av sommaren ihop :)
#1 - - Joline:

Vilken sötnöt!

Svar: Ja verkligen
Louise Sörensson

#2 - - Viveca Jansson:

Grattis till valpen! Skönt att han har börjat kissa som han ska! Angående rumsrenhet hos valpar så kan det gå lite i vågor, Zakk var jätteduktig periodvis men sa inte till när han var kissnödig (det är inte alltid han gör den nu heller men han har en superblåsa). Ibland kan det komma olyckor, ett tips är att ha en sprayflaska med utblandad golvrengöring så man kan eftertorka utan att behöva moppa. Zakk blev rumsren när han var ca 8 månader, vilket är ganska normalt för stora raser. Så var inte orolig om ni inte hinner ut.

Svar: Nä det är jag fullt inställd på^^
Var mest orolig i början då han inte ville kissa alls men det gick över när han lärde känna sitt nya hem 😊
Louise Sörensson

#3 - - Nina - Vardag utan socker:

Så mysigt med djur. Vi har en hittekatt hos oss som är världens gosigaste. Fördelen med hund är ju att komma ut på promenader, vilket man ju inte gör med en katt. ;)

Svar: Jo men precis!
Louise Sörensson