Going on 20

Idag ha man då blivit 20 år gammal. Känns helt overkligt att vara så "liten" när jag nu blir så stor, jag som alltid varit stor när jag va liten. Men ändå har livet bara börjat.
Ett liv som jag hoppas få fortsätta njuta av som jag gör idag, något jag även kommer kämpa för att få. När jag väl kommit ner till 8an och framför allt till 7an så kommer jag kämpa varje dag resten av mitt liv om det skulle behövas för att inte falla tillbaka igen. Jag vet att skulle jag gå upp tillbaka till jag började så hade jag inte orkar göra något åt det igen. 
Tror till och med att vikten jag har idag kommer vara avskräckande om några månader, att se en 9a på vågen var för mig länge något jag drömde om men aldrig trodde skulle ske igen, men nu är jag snart till och med förbi den och då hoppas jag inte behöva se sånna högra siffror mer!
Tröjan på bilden köpte jag i strl L när jag hade gått ner ca 15 kg. Nu som ni ser så hänger den löst och ger mig en platt framdel istället för att visa bilringarna, det märks att saker försvinner.