Bara börja om

Har haft en hemsk vecka! Har mått så dåligt och ätit så mycket onyttigt vilket gjort att jag gått upp lite igen. Gör inte så jättemycket då jag fortfarande ligger på minus från start, men känns ändå lite att jag slösat bort två veckor! Men det är bara att fortsätta se framåt. Ungefär en månad kvar till tjejvasan och thailand. Mitt mål om under 100 innan dess ser lite vagt ut men får se hur långt jag kommer!

Börjar närma sig tjejvasan

I helgen var jag, mamma och min kusin uppe i göteborg för att få åka lite längdskidor. Har aldrig varit på skidome innan så visste inte riktigt vad man kunde förvänta sig och det vet jag fortfarande inte riktigt. Snön var inte särskilt bra, det va typ någon konstig is-slask blandning vilket gjorde att det var väldigt svårt att åka. De skulle byta snön efter vasaloppet så efter det är det säkert mycket bättre. Men det va ändå rätt härligt att få åka i dålig snö då man vet att det kommer vara enklare vid tjejvasan.
 

Det sitter tydligen inte i

Det märks när man inte har gjort viss mat på länge. Det va nog några månader nu sedan jag gjorde köttfärssås och det märktes då jag misslyckades rätt hårt. Det va tur att vi hade djupa tallrikar då såsen åkte rakt igenom pastan. (lyckades dock tjocka till den till matlådorna) Har vant mig vid att laga så mycket mer "nyttigare" mat nu. Försöker dra ner på pasta och ris och istället lägga till mer grönsaker men idag kände jag för att göra köttfärssås istället för chiligryta som jag annars brukar göra när jag köpt köttfärs.
 
Visa fler inlägg