Vi får väl se

Idag är det dags för invägning igen. Då det är öppet hus på viktväktarna så ska även mamma följa med och se om hon gillar det bättre nu än hon gjorde för ca 20 år sedan. 
Vilket jag tror. Förvisso kan coachen jag går hos vara lite svår att förstå i början, då menar jag inte talet utan hennes personlighet, men när man väl förstår det så är hon helt underbar. Framförallt hetsar hon inte mig att ligga inom ramarna för normalvikt utan förstår att det är individuellt.
Själv kommer jag inte ligga där emellan då jag inte tycker jag bör gå ner 20kg till bara för att min våg säger det. Jag kan tänka mig att ca 10kg till kan vara okej men mer än det så hade det inte sett bra ut på mig.
Hoppas på att jag har börjat gå ner igen, efter att ha fått i mig dåligt med fiber de senaste dagarna så borde jag det, men samtidigt så har jag inte haft något att göra av med på toa sedan dess så allt jag fått i mig sedan dess finns kvar så det bör jämna ut sig hyfsat.


Magsjuk

Idag kommer bli en rolig dag, eller inte.
Märkte inatt att jag blivit magsjuk, så idag ska jag försöka hålla mig från att äta.
Något som går rakt emot det beteende jag övat in det senaste halvåret.
Men ja det borde jag kunna klara, blir bara äcklad av att se mat, så håller mig till vatten med vätskeersättning och möjligtvis lite fil om jag blir så hungrig.
Ska ta och göra min favorit soppa imorgon så att jag kan få i mig något då iallafall. Grön ärtsoppa, super gott 😊 

Vad ska man göra?

Idag har varit en rätt onyttig dag för mig. Men lyckades hindra mig från vissa saker iallafall så det är alltid nått.
Får se till att skärpa mig resterande dagar om jag ska nå mitt mål innan Nordic Race. 
Ska försöka hitta ett sätt att motivera mig varje dag om varför jag gör detta och hur mycket jag offrat för att komma hit.
Funderar på att skaffa en tatuering som betyder det för mig, något som gör att jag hela tiden kan bli påmind om varför jag måste kämpa mot mina gamla vanor.
Syns lite på bilden hur uppsvälld min mage är efter allt socker och fett idag.


Visa fler inlägg