Rolling in the deep

Idag har inte varit en bra dag för mig, har fallit ner till botten.
Är på läger, där de inte alls brytt sig om att tänka på min frågan om specialkost. Idag till mat var det först panerad mat och sen potatisgratäng och typ tunt skivad kassler (såg ut och smakade som bacon) Utöver det har det blivit en del onyttigheter, men som jag tänkt så har jag plats i veckobonusen till detta. Jag brukar ju inte använda min veckobonus, men blir så idag och så får jag hålla mig hårt i kragen resten av veckan och röra på mig mycket.
Ska köra skogsrundan imorgon, jättehärlig runda men va lite jobbig att jogga förra gången, kanske går bättre nu när jag har lite bättre flås, hoppas det.

Glöm inte rösta på mig för veckans blogg! Besökstoppen
 
5 kommentarer publicerat i Viktminskning
Taggar: Viktminskning, Viktväktarna, blogg, gå ner i vikt, motgångar
#1 - - Madde:

Du fick min röst på besökstoppen. Trevlig läsning och lycka till med livstilsförändringen. Har precis gjort samma resa och försöker nu hålla vikten vilket inte är det lättaste :-)

Svar: Tack så mycket! 😊
Vad roligt 😊 lycka till!
Louise Sörensson

#2 - - hanna:

bara kämpa på! :D ny vecka och nya tag !

Svar: Ja men precis! 😊
Louise Sörensson

#3 - - Viveca Jansson:

Nu blev jag lite nyfiken på vad det är för läger du är på. Tråkigt att de inte tagit någon hänsyn till kosten! Det är bara att kämpa på och försöka låta bli godsakerna.

Svar: Jo tyvärr, men det är något jag är van vid. När det finns så mycket annan viktigare specialkost så kommer kalorisnålt och lightprodukter inte särskilt högt upp^^
Louise Sörensson

#4 - - Madde:

Vart bor du föressent? ´Missat det eller du kanske inte skrivit de?

Svar: Har kanske inte skrivit det någonstans^^
Bor i Malmö 😊
Louise Sörensson

#5 - - joe:

Ny vecka, nya tag! :) Samma här. Kör hårt!!