Flera lopp på G!

Idag i kyrkan började vi prata om toughest och om hur roligt det hade varit att genomföra det! Och där var fler än jag som hade fått lite intresse för det. Så vi började diskutera om vi skulle ställ upp med ett lag nästa år i Malmö och då göra det som en rolig sak tillsammans att göra det ihop och vänta in varandra efter hinderna. Ska hålla utkick för när de börjar släppa biljetterna efter sommaren så får vi ju prata mer om det då och peppa varandra med träning och andra förberedelser! 
Har även bestämt mig för att jag ska springa midnattsloppet i Malmö den 5e september, så det ska läggas in bland mina andra kommande utmaningar och så ska jag peppa för blodomloppet på tisdag! :)
Får se till att utöka våra medaljer lite!
 
Glöm inte rösta på mig till Vackans blogg! Besökstoppen
 
#1 - - Nina - Vardag utan socker:

Jag har också tänkt springa vårruset i år. Eftersom jag har lite för dåligt flås ännu och ett knä som bråkar då och då, så blir det nog inte fler lopp förrän jag fått ordning på båda sakerna.

Och så har jag röstat förstås! :)

Svar: Jo men att lyssna på kroppen och inte köra över sin förmåga är bra! Jag tog i lite för mycket när jag gjorde det och det kändes i knäna dagen efter!
Super! 😊
Louise Sörensson

#2 - - joe:

Kul med lopp. Jag har faktiskt aldrig gjort de. tror inte de är min grej, men blir väldigt imponerad av andra som gör det.

Svar: Ja alla är vi olika 😊
Louise Sörensson

#3 - - Madde:

Grymt, jag funderar på lopp I august jag :)

Svar: Ja samma här, men finns inte så många verkar det som :/
Louise Sörensson