Hoka = svårt?

I helgen var jag iväg på utbildning i skogen så har inte haft internet till att uppdatera bloggen. Det va iallafall väldigt roligt och lärorikt, träffade även nya personer där det va några jag klickade väldigt bra med och jag hoppas träffa igen.
Tanken va att jag skulle ut och gå 5km runda som finns där uppe men fanns inte tid till det i schemat och sen så va det inte super väder för det. Däremot så vs vi rätt aktiva under vissa pass så lite träning blev det ändå.
Va även lite bättre på att hålla koll på maten denna gången. Tidigare gånger där uppe så har det blivit lite för mycket av allt då maten de lagar är väldigt god men bestämde mig för att jag hellre vill se en lägre siffra på vågen än att äta det där lilla extra.
Märker även när jag kollar på bilder andra tar på mig att jag nu är mindre än förra utbildningen i februari, knappt jag känner igen mig


1,3 kvar till 25!

Idag på invägning nådde jag hela -1,9 kg!! Det märktes verkligen att jag hållit stenhårt på kosten denna veckan. Nu är det bara 1,3 till att jag sammanlagt är 25 kg lättare än i januari. De 1,3 ska jag ta till nästa vecka genom att köra ännu en vecka med disciplin och inte unna mig de där sakerna. Har sagt till mig själv att när jag ligger med en 8 först så kan jag börja ta det lite mer okej för att orka de sista ca 15 kg men längtar efter den boosten att se dels 91 på vågen nästa vecka men även att få se 89 någon gång runt midsommar.
Ny kickstart

Nådde inte riktigt 0,7 på invägningen igår men det gick väl okej ändå. 
Har bestämt mig för att hålla stenhårt på kosten och motion denna vecka för att köra en ny typ kickstart och komma på banan igen.
Så idag blev det en timmes promenad, tänkte göra det till en vana utöver annan träning.


Visa fler inlägg