Sommar sol kort tight kjol

Idag är en sån härlig dag! Strålande sol, kunde vara ute i linne och shorts/kjol imorse utan att frysa.
Sen har även chewie börjat kissa ute så nu slipper vi oroa oss för det. Han är väldigt duktig med rumsrenhet, han behöver inte kissa på nätterna utan då kan han hålla sig och han är bra på att hålla sig överlag. Så antingen kommer det mer ju tryggare han blir eller så har vi en väldigt lugnt och underbar valp.
Längtar tills att vi kan gå lite "längre"


 promenader i sommar och njuta av sommaren ihop :)

Äntligen är du hemma hos oss!

Igår fick vi äntligen hämta hem vå lille älskling, nu är jag överlycklig men samtidigt helt slut. Sämsta nattens sömn jag haft sen vi flyttade hit. Vaknade till var/varannan timme, antagligen då han lät lite och ändrade ställning. Förstår hur man ändrar sitt beteende då man är orolig för någon, lite på samma sätt som mammor.
Men nu börjar det roliga, få honom att kissa. Han kissade nästan direkt när han kom hem igår kväll men sedan dess har han inte kissat. Googlade på det och det verkade inte vara särskilt ovanligt när hundar kommer till ett nytt hem.
Ska ta ut honom efter mat, vila och lek så kissar han väl tillslut^^
Bajsat gör han däremot utan några problem när vi går ut efter maten.25 kilo lättare!!!

Idag har det hänt mycket värt att fira.
Flera av mina vänner tog idag studenten så kvällen har spenderats ute i regnet och i partytält. 
Innan dess så var jag på invägning och nådde mina 25 kg!!! Nu har jag officiellt gått ner 25 kg och väger idag 91,2! Helt sjukt. Tänker att jsg till midsommar ska ligga på typ 89,9 och spräckt 9an. 
Så kvällen firade jag med att ta en liten bit tårta på studenten.
Har fortfarande problem med att hantera onyttigheter och krävdes ordentlig övertalning av mig själv att ta en liten bit och inte ta mer än en gång trots att allt va så gott. Men det vet jag stt jag kommer få kämpa med resten av livet, ska bli skönt att veta att när jag väl gått ner så finns det utrymme för lite mer onyttigheter än vad det gör nu.


Visa fler inlägg