Plötsligt händer det!

Var faktiskt ute och jogga idag med. Nu hade jag bestämt mig för att försöka jogga igen i förväg så körde bara en kilometer uppvärmning med powerwalk och sen så började jag jogga. Efter varje varv så kände jag efter hur kroppen mådde och om jag orkade ett varv till. Och jag orkade hela 3,5 varv. Kan inte komma ihåg att jag någonsin har joggat så långt i sträck. Kan säga till 100% att jag aldrig tagit så många varv i parken. Helt sjukt hur jag märker på koppen att något har förändrats. Var inte särskillt slut när jag var klar heller. Tidigare har jag knappt kunnat andas efter 100m och hjärtat har nästan hoppat ut. Men idag kände jag inte av att hjärtan bultade särskilt mycket mer och det var inte svårt att andas heller.
Även om det gått så pass bra hittils så tänker jag inte försöka öka med några stora avstånd utan kommer bero på dags formen. Men ska satsa på att klara jogga 5km! Hade varit roligt att kunna klara av att vara med i vårruset och blodomloppet till våren.
 

Så kan det bli.

Har haft en riktigt toppen dag idag. Skulle gå och skicka tillbaka mina dansskor eftersom de var för små. Så tänkte jag kunde ta på mig träningskläderna redan nu och gå en extra runda i det fina vädret efteråt.
Men lite mer än så blev det. Efter stt ha gått typ 40 minuter så kände jag hur kroppen bara längtade efter att få springa lite. (De som känner mig vet att jag brukar verkligen inte springa. Inte ens när jag var som mest vältränad tyckte jag om att springa, har bara varit något jag tvingat mig till.) Men nu var det som att kroppen verkligen sa till mig: "Spring!"
Så det blev först 1 1/2 varv i parken. Vilket är det längsta jag sprungit på några år. Men efter att sedan ha vilat ut nästa halva varv ville kroppen springa mer! Så blev ett halvt var till och sedan hela vägen hem till lägenheten. Gjorde inte medan jag klagade heller utan verkligen njöt av det och typ sansade lite till musiken i öronen samtidigt.
Så blev lite mer än 1 km sprunget idag och nu ska jag ladda om för dans kl 18!!
 
 
 

Viktiga 5%

Har inte haft något att vara orolig för denna veckan heller. -2.7 kg på vågen och en sammanlagd viktminskning på -6.9kg.
Nådde även mina viktigt 5% på 110 kg. Så nu blir nästa mål 10% på 104,7 kg. Sätter ingen tidsgräns på det men satsar mot att nå det på en månad.
Fick även ett måttband på Viktväktarna då jag nådde mina 5%. Så nu ska jag börja uppdatera mina mått här också. 
Bröst - 107 cm
Midja - 103 cm
Rumpa - 105 cm
Lår - 74 cm
 
Visa fler inlägg