Aldrig mer tre siffror!!

Idag fick jag bekräftat att jag för första gången sedan jag slutade högstadiet nu inte längre behöver tre siffror för att skriva min vikt!!
Kan inte beskriva hur underbar den känslan var. Det är något jag längtat efter i flera år och försökt gång på gång under åren, alltid för att misslyckas. Men inte denna gång, nu klarade jag det och jag ska lyckas att ta min ner till 72 kg och börja jobba på att hålla vikten innan jul!
Fortsätter jag hålla viktminskningssnittet jag ligger på nu (1,6 kg/veckan) så kan jag nå 72 innan september. Det är dock inget jag räknar med eftersom ju mindre jag blir desto längre tid tar det att gå ner i vikt. Men för att ha nått 72 till jul så behöver jag hålla mig över ett snitt på 0,7, vilket inte borde vara några problem, med tanke på att det krävs rätt mycket för att snittet ska sjukna så mycket.
Nu vänder jag blickarna frammåt och börjar längta efter 95 och 90. Att väga under 90 har jag inte gjort sedan i 7an/8an då jag slutade äta för att bli smal. Det sämsta beslut jag någonsin gjort. Nu ska jag bevisa för mig själv att jag kan ta mig dit och äta allt gott och desutom se mycket bättre ut!
 
#1 - - Therese:

Åh va bra jobbat! Fortsätt på samma sätt så når du ditt mål! Grattis till tvåsiffrigt! =)

Svar: Tack så mycket 😊
Louise Sörensson

#2 - - Joline:

Äntligen hittar jag till din blogg! Jag har bara fått felmedelnde förut! Va roligt att få kolla in hos dig! Vilket jäkla bra jobb du gjort! Du är verkligen en bra bit på din resa och det är så bra gjort!

Svar: Oj, vad konstigt! Tack så mycket!
Louise Sörensson

#3 - - Liisa Lindstrom:

Grymt jobbat, vilken inspiratör du är! :)