Dags at sporta

Hittade en sport-bh modell idag som ändå satt helt okej. Märket är "Stay in place" som bl.a. Intersport säljer. Brösten är egentligen lite för stora för att hållas på plats av bara typ men här hoppade de inte allt för mycket iallafall. Hoppas att den här kommer sitta perfekt till sommaren!
Tror jag kommer fortsätta köpa detta märket framöver. Kanske inte bara denna modellen utan även köpa några av de andra riktigt sköna modeller när brösten har blivit lite mindre.(Bilder tagna från Intersport)

Hålla igång med träning

Som jag sa förra veckan så körde jag idag lite styrka efter dansen. Blev inte jätte mycket, bara ca 20 minuter men det är alltid nått. Tänker att jag ska börja öka tiden när jag hittat de maskiner som jag tycker bäst om. Har inte varit på gymmet på typ ett år så har lite dålig kolla på vilka som känns mest. 
Träninen gick ändå helt okej trots att min mage varit som de varit denna veckan. Låg inte på 90% som jag legat kring tidigre pass, men höl mig kanske ändå vid 60%.
Men ska bli skönt när jag åker ner till stugan imorgon, blir att ge sig ut på några rundor och hålla igång inför vårruset på måndag. Har märkt att jag börjar sega med träningen nu på senaste. Så får vara hårdare med mig själv.
 

Hundtankar

När man väl börjat tänka på något så är det sjukt svårt att sluta. Just nu kan jag bara tänka på att skaffa hund. Sambon och jag har bestämt att i juni så ska vi skaffa en liten valp, så det jag gör mest just nu är att kolla annonser på olika valpar och längar tills rätt valp dyker upp eller kolla olika hundtillbehör.
Tror att så fort vi har hittat valpen som ska bli vår nya familjemedlem så kommer jag börja köpa hem saker till när det är dags för den att komma hit. Känns lite dumt att köpa saker innan vi verkligen bestämt oss och betalat en handpenning på valpen.
Det jag kollar mest på nu är väl olika halsband, koppel och hundbäddar. Har bestämt så pass mycket att vi ska ha både ett halsband och sele hemma så får vi se lite hur mycket hunden kommer dra om sele kommer vara nödvändigt på promenader. 
Tänker även lite på hundmat, hur man ska göra med torrfoder/färskfoder. Hur gör ni, blandar ni eller håller ni er till färskfoder?
Visa fler inlägg