Lax med hollandaisesås

Tänkte börja vara nyttig igen och laga bra mat. Började med något enkelt men lika gott. Ungsbakadlax med potatis, hollandaisesås, sparris och babyspenat. La även i lite dill i såsen för att den inte bara skulle vara helt gul. Har planerat att göra en lite nyttigare chilli också senare i veckan, så får se hur det blir.
 

Shopping

Var ute och fikade med en kompis så tänkte passa på att köpa lite saker. Köpte ett par likadana skor som de jag brukar använda. Fasnade med skon i dörren så hälen lossnade. Köpte även en ny tubhalsduk som jag kan ha både till vardags och när jag är ute och tränar, de jag har nu är stickade med garn som kliar efter ett tag.
Boots från Skopunkten, 399 kr.
Tubhalsduk från HM, 129 kr.

Nya tag

Bestämde mig förra veckan att ta tag i träningen igen. Har inte tränat sedan vi flyttade och vi har ätit rätt mycket snabbmat den senaste månaden. Dock hade jag inte gått upp något sedan dess men kände att jag hade blivit större. Så har börjat gå/jogga på morgonen och ska börja gå på friskispass nån gång i veckan också.
Ska också ta tag i och laga mer mat själv och inte bara kinamat eller koka pasta med krossade tomater. Så har bunkrat upp med lite saker som är bra att ha hemma. 
 
Visa fler inlägg